Home Webshop

Fi Donc/Contact

Nieuws

Animatiekunst

Beeldjes

Expositie Nieuwsbrief
-aanvraag
Ontwerp

Indien u deze nieuwsbrief niet goed in uw e-mail kunt bekijken, ga dan HIER naar onze nieuwsbrief op onze website.

expositie UITNODIGING VOOR DE DISNEY TREASURES ON CANVAS-EXPOSITIE
BIJ FI DONC

Aanvangsdatum 1 april 2016, op de dag dat Fi Donc 22 jaar bestaat. Geen grap, maar waar!

Dit weekend zal de expositie het meest compleet zijn en verkopen we de doeken tegen een speciale prijs van EUR 140, normaal EUR 165. Alleen dit weekend!!
Zaterdag 2 april (gewoon) geopend van 10 - 17 uur.
Koopzondag 3 april geopend  van 12 - 17 uur.
Na het weekend staan deze doeken pas in de webwinkel.

Mickey Frozen Never Let it Go Jiminy Cricket Belle

Wat zijn Disney Treasures on Canvas?

In het kunstprogramma van Disney Fine Art zitten deze kleinere doeken, die net als de grotere doeken kleurecht zijn en afgewerkt zijn met een speciale UV-werende vernis. Ze gaan op die manier net zo lang mee als het originele werk! De grote doeken zijn vaak nog nabewerkt (embellished of enhanced) en de artiest heeft er zijn originele handtekening op gezet. Tevens zijn de edities dan klein. De Disney Treasures on Canvas worden in een grotere editie van 1500 stuks uitgebracht (wereldwijd toch klein), en ze zijn niet nabewerkt en gesigneerd door de artiest. Daartegenover staat een gelijke kwaliteit, maar een veel betere prijs. Formaat rond de 30 x 40 cm., of een gelijkwaardig oppervlak. De doeken zijn opgespannen op een extra dik spieraam en zijn inclusief ophangset: klaar om bij u aan de muur op te hangen. Ze hebben daardoor niet een lijst nodig. Maar dat kan wel! Dat voorbeeld laten we ook in onze expositie zien.

Bouwen met Disney

Een doek / canvas aan de muur is helemaal in. Het leuke van de Disney Treasures on Canvas is dat u ook meerdere exemplaren bij elkaar kunt ophangen: een soort van bouwen met Disney dus!

Bouwen met Disney

Walt Disney Archives Collection

Eerst uitverkocht, maar we hebben haar weer: Elsa! Het  is frustrerend geweest, want we hebben bij verschillende klanten nee moeten verkopen. Wel met het bericht erbij dat we het beeld wellicht in een volgende zending weer beschikbaar zou zijn. Het zit zo: de Europese allocatie van het beeld was vrijwel direct uitverkocht, maar we hebben nu een stukje allocatie van Amerika gekregen. Heeft u ernaast gegrepen, dan is dit alsnog uw kans om het mooiste beeld van het jaar 2015 en 2016, tot nu toe dan, te bemachtigen...

 Naar Elsa in de webwinkel

Sneak Peeks/Wordt Verwacht

We houden er niet van om de aankondigingen snel te laten zien, vooral als het nog zo lang duurt voor ze er zijn en we de prijzen nog niet kennen. Toch hier enkele verwachte beelden:

Disney Showcase Collection

De nieuwe Disney Showcase Collection-beeldjes hebben we al op 11 januari op onze nieuwspagina gezet KLIK AAN om naar deze pagina te gaan. Leuk met The Nightmare Before Christmas en de nieuwe Art Deco reeks binnen deze collectie!

Disney Traditions by Jim Shore

Dit zijn enkele beelden die u kunt verwachten:

King Louie uit Jungle Book Evil Queen
Jack Skellington Queen of Hearts

 

Disney by Britto

Van Disney by Britto komt eindelijk naast de al eerder uitgebrachte buste van Jessica Rabbit een compleet beeld van haar uit! Tevens komen er enkele nieuwe Mickey's, Minnie's en Donalds in sportthema.

Leuk voor de Fi Donc-winkel zijn de Donald Surfer, Minnie aan het strand en Tourist Mickey. Deze beeldjes zullen het in Alkmaar en omstreken goed doen. Afbeeldingen en prijzen verschijnen in een volgende nieuwsbrief.

Jessica Rabbit
 

Disney A Moment in Time

Lady and the Tramp  Lady and the TRamp

Uitgifteprijs Lady and the Tramp EUR 530. hxbxd=28x28,5x28,5 cm. Oplage 250 stuks.

Peter Pan  Peter Pan

Uitgifteprijs Peter Pan EUR 665. hxbxd=30x37x21 cm. Oplage 250 stuks.

Het beeld van Lady and the Tramp is al aanwezig en de andere verwachten we ieder moment. Op beide prijzen geven we komende tijd 15% korting zolang het beeld bij de leverancier bestelbaar is.

WDCC - Rapunzel

Rapunzel

Voor een klant verkopen we het porseleinen beeld van Rapunzel welke werd uitgebracht in een editie van slechts 750 stuks. Dit beeld wordt maar duurder en duurder en het lijkt wel een beleggingsobject. Informeer bij ons naar de prijs. 

Laten we er geen doekjes om winden ...

Een Disney Treasure on Canvas: doe'k het of doe'k het niet? In ieder geval is Fi Donc al 22 jaar dé specialist in Nederland in animatiekunst.  Dus zeggen wij: Disney Treasures on Canvas en zeker bij Fi Donc!

Op fi-donc.nl/exhibition kunt u de virtuele expositie zien. Een flink aantal is al uitverkocht bij de leverancier, maar hebben wij nog in voorraad! Dit moet u echt gaan zien...

 Met geanimeerde groet,

"Fi Donc" Animatiekunst
Hekelstraat 28
1811 BM Alkmaar.
Tel.: (072) 5150228
www.fi-donc.nl

 Afbeeldingen © Disney en © Fi Donc

“Fi Donc” Animatiekunst & -beeldjes
Hekelstraat 28 - 1811 BM Alkmaar
The Netherlands
(072) 5150228